Mađioničarski trikovi

Ukoliko volite trikove i ukoliko želite da ih naučite, onda ste na pravom mestu. Ako želite predstaviti svoj trik onda ste opet na pravom mestu.  Prodajete tri, na pravom ste mestu.

Prodavnica

u kojoj možete prodati ili kupiti trikove,karte ili rekvizite. Prodavnice je još u fazi popunjavanja.

Prodavnica

Početni nivo

Ova grupa obuhvata lagane trikove koji se brzo uče. Takođe obuhvata i početne tehnike.

Srednji nivo

Grupa trikova koja obuhvata naprednije trikove kao i same tehnike izvođenja trikova.

Napredan nivo

Trikovi i tehnike za koje je zaista neophodna veština u izvođenju.

Cardistry

Cardistry (kardistri) je umetnost u kreiranju neverovatnih poteza prebacivanja i mešanja karata i to  na potpuno kreativan način gde sve teče glatko i vizuelno nemoguće. Za osnovne tehnike nije potrebno mnogo vremena dok je za druge potrebno strpljenje i upornost. Osnovne tehnike možete videti klikom na Cardistry.

Karte i rekviziti

Ne postoji mađioničar koji u svom repertoaru trikova ne koristi i trikove sa kartama. Ipak je karte najlakše nabaviti. Najpopularnije karte među mađioničarima su Bicycle karte. Pored njih koriste se i Tally Ho, Bee i druge. Na našem sajtu postavljaćemo preglede za pojedinte modele tj.navodićemo prednosti i mane određenih špilova. Ne brinite, nećemo propustiti ni prateće rekvizite do kojih je inače malo teže doći. Kliknite na KARTE za ulaz.

Druženje, učenje i upotreba

Mađioničarskitrikovi.com imaju za cilj popularizaciju i delenje znanja u izvođenju trikova. Namena sajta je potekla od ideje okupljanja svih onih koji vole trikove i koji iste žele i naučiti. Svi su dobrodošli, kako početnici tako i iskusni mađioničari. Uvek primamo nove članove za čije članstvo zahtevamo i određeno znanje kao i volju u delenju naučenog. Sa druge strane želimo na jednom mestu sakupiti sve mađioničare kako bismo olakšali potragu za njima. Za više informacija o nameni ovog sajta kliknite na opširnije.

Lista obaveštenja (newsletter)

Ukoliko želite da se prijavite na našu listu obaveštenja (novi trikovi, nagradne igre, takmičenja) slobodno ostavite email.

Biblioteka trikova

Klikom na ulaz prećićete na drugu stranu gde se nalazi naša besplatna enciklopedija trikova podelenja u tri grupe: početni, srednji i napredni. U zavisnosti od Vašeg iskustva odabraćete određeni nivo. Ukoliko znate neki trik, a ne nalazi se u našoj bazi, pošaljite nam a mi ćemo ga postaviti na naš sajt kako bi i drugi mogli da nauče.

Ulaz