Ideja je potekla od želje za učenjem trikova. Naučiti trikove sa jednog izvora tj.mesta bilo je zaista teško. U razgovoru sa ostalim ljubiteljima trikova došli smo na ideju napraviti jedno mesto gde ćemo se okupiti i podeliti svoje znanje. Sa druge strane da bismo naučili nove trikove potrebno je ponekada izdvojiti i određena sredstva do kojih je, slažete se, teško doći. Od ljubavi se danas teško živi.

Sa druge strane nemojte se zavaravati da je baš sve besplatno. Naime, cilj ovog sajta jeste promocija i delenje znanja ali takođe nameravamo da napravimo sekciju gde će te VI svoje trikove prodavati. Ukoliko izmislite neki trik, zašto nešto i ne zaraditi. Postavljanje i prodaja trikova za sada biće bez naknade tj.provizije. Ipak ni održavanje ovog sajta nije besplatno. Ukoliko ovaj sajt postane veoma popularan i ukoliko poseta poraste toliko da je neophodno uplatiti dodatni hosting paket, zamolićemo sve članove da učestvuju sa određenom donacijom kako bi sajt i dalje ostao besplatan za učenje i promociju mađioničara.

Znajte da nam je cilj i sakupiti sve mađioničare na jednom mestu kako bi ljudi koji žele angažovati mađioničare na svojim zabavama jednostavno odabrali možda baš Vas iz naše baze mađioničare. Ipak na kraju krajeva znanje treba i naplatiti.

Aleksandar

Aleksandar

Iluzionista, ulični mađioničar(street), animator

Bavim se mađioničarstvom i iluzijama punih 5 godina. Moj stil magije je direktan, close-up, uz dosta komunikacije i malo mentalizma. Nastupao sam u emisiji „ Ja Imam Talenat“, i pomazem drugima da osmisle svoje nastupe bilo to za nastup na televiziji ili uzivo. Osvojio sam drugo mesto na 5. Beogradskom Festivalu Magije u kategoriji close-up(senior).
Trudim se da što manje uzimam tuđe i tako učim i druge, da budu originalni i da se ističu po tome.

HEBEH

HEBEH

Ideja

Idejni tvorac ovog sajta tj.pokretač ideje da na jednom mestu okupi sve one koji voli karte ali ne i kockare. Zna da izvede svega 3 trika i to ona najlakša. Ali zato ume da prebroji i prodajte karte i jednostavno ih obožava. Inače baš lepo piše(m) o sebi, a može i lepše verovali ili ne.